Ana içeriğe atla

Merkür Kova Burcunda Doğanlar

Merkür Kova Burcunda Doğanlar

Bu yazımızda merkür kova ne demektir onu anlatmaya çalıştık . Merkür kova burcunda doğan biri olarak keyifle kaleme aldığım bir yazı oldu.

Astroloji de merkür kişinin zihinsel faaliyetleri iletişim tarzını öğrenme şekline entellektüel yeteneklerine konu alır. Merkür doğum haritasında hangi burça denk geliyorsa o burcun özellikleri ile birleşerek kişilik özelliklerini belirleyebilir. 

Kova burcu ise Zodyak'ın 11. burcudur ve hava elementidir. Merkür’ün kovaya yerleşiminde  kova Burcunun  kişilik özelliği olan yenilikçi özgür ruhlu yaratıcı entellektüel ve bağımsız kişilik özelliğini daha  da güçlendirir. Kovan’ın iletişim tarzı öğrenme şekli üzerinde etkili olur. 

Merkür gezegeninin kova burcundaki konumu kişinin iletişim tarzında  sıradışı ve Orjinal bir yaklaşım sergilemesine neden olur. Kova burcunda doğanlar çok farklı düşünürler ve çevresindeki insanları farklı bakış açıları ile değerlendirirler.

Merkür gezegeni kova burcunda konumlanması  kişinin diğerleri ile iletişim kurarken yenilikçi yaratıcı ilginç fikirler sunulmasını neden olur.

Kova burcunda olan kişiler öğrenme tarzları yenilikçi ve özgürdür. Merkür gezegeni kova burcunda olan insanlar yaratıcılıklarını kullanılabilmeleri için öğrenme ortamlarında özgür ve rahat olmak isterler.

Merkür Kova Burcunda Doğanlar

Yorumlar